کارکرد سولفات در شامپو

اگر بخواهیم تعریف ساده ای از کارکرد سولفات در شامپو ارائه دهیم باید بگوییم که سولفات همان پاک کننده قدرتمندی است که به شامپو کف غلیظی می دهد و در عین حال چربی ها و آلودگی ها را به خود جذب می کند؛ در نتیجه در هنگام شستشوی موها با کف شامپو، چربی های متصل شده به این ماده با آب شسته می شود و موجب تمیز شدن موها می شود.

اما نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید آن است که برای داشتن موهایی سالم، در هنگام شستشو نباید تمام رطوبت و چربی مفید موها از بین برود. در اینصورت حتما می توانید حدس بزنید که مقدار زیاد سولفات در ترکیبات شامپو نه تنها مفید نیست، بلکه می تواند مضر نیز باشد؛ زیرا همانطور که گفته شد سولفات با قدرت زیادی که در پاک کنندگی دارد، چربی و رطوبت مفید را از موها را می گیرد و موجب خشک شدن موها، کف سر و حتی تحریک پوست سر می شود.

شامپوی بدون سولفات برای پوست و موی حساس

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که مو و پوست سر حساسی دارند، به طوری که با استفاده از شامپوهای حاوی سولفات پوست سرشان به شدت خشک، دچار خارش شدید یا التهاب می شود و یا حتی دارای بیماری های پوستی خاصی همانند پسوریازیس هستند، به شما توصیه می کنیم که برای حفظ سلامت و شادابی بیشتر موهای خود حتما شامپوهای بدون سولفات را امتحان کنید.

شامپوی بدون سولفات همچنین برای افرادی که موهایی وز و فر دارند به شدت مفید است؛ زیرا این شامپوها با توجه به آنکه حاوی سولفات نیستند خشکی و وز مو را تشدید نمی کنند. علاوه بر آن، به افرادی که موهای خود را رنگ و دکلره کرده اند نیز توصیه می شود تا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به موها از شامپوهای بدون سولفات استفاده نمایند.

با اینحال لازم به ذکر است که شامپوی بدون سولفات زیادی در بازار موجود هستند که برخی از آنها حاوی ترکیباتی شبیه به سولفات هستند. بنابراین در صورتی که برای نخستین بار قصد دارید تا از این شامپو استفاده کنید، باید بدانید که ممکن است نسبت به دیگر شامپوها دیرتر کف کنند و شاید لازم باشد تا برا