💫حداقل چندبار در روز کودک خود را به طور مناسب و مقتضی تحسین کنید.برای دریافت پاسخهای بهتر، نوع تحسین را با سن و اخلاق کودک متناسب کنید. برای نمونه در آغوش گرفتن، بوسیدن، نوازش کردن و دیگر نشانههای عملی محبت همراه با کلمات مهرآمیز برای کودکان مناسبتر است. به این نکته توجه داشته باشید که همیشه از جملات متنوعی برای این کار استفاده کنید، زیرا کودک بعد از مدتی از جملات تکراری خسته میشود. بازخورد فوری نشان دهید و رفتار کودک را برای موفقیتهای کوچکتر نادیده نگیرید.
💫کودک را با افراد دیگر مقایسه نکنید.
روزانه ۱۵تا ۲۰ دقیقه از وقت خود را به کودک اختصاص دهید تا روابط والد ـ فرزند نزدیکتری ایجاد شود و زمینه برای تخلیه هیجانات نیز صورت گیرد.در این اوقات به کودکتان در انتخاب فعالیت یا تکلیف، حق انتخاب بدهید و کودک نقش اصلی را بر عهده بگیرد.
💫 دستورات موثر و مناسب بدهید.
کودکان دچار اختلال بیش فعالی در کنترل حواس خود ناتوان هستند. به این ترتیب وقتی میخواهید کودک رفتار خاصی داشته باشد یا کار خاصی انجام دهد،
توصیههای تغذیه ای برای كودكان مبتلا به بیش فعالی
* رژیم كم شكر، پرهیز از خوردن قندهای ساده و شیرینیها
* استفاده بیشتر از پروتئینها مثل مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز
* حذف یا كاهش آلرژنهای غذایی مثل: بادام زمینی، تخم مرغ، شكلات، پنیر، شكر، گندم، سویا، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی،كشمش، نوشابهها، هلو، آلو، پرتقال، بیسكویت، سیب، توت، گوجه فرنگی، خیار، آدامس، سس، آبلیمو، كنسروها، مربا، ترشی، كمپوتها، قهوه و چای .
* درمان كمبودهای تغذیه ای و استفاده از مكملهای غذایی
* حذف یا كاهش افزودنیهای خوراكی و رنگهای مصنوعی مثل : بادام بو داده ، ادویههای معطر ، آبنباتها، كیكها، دسرها، غلات صبحانه و نوشابهها
* استفاده از منابع غذایی حاوی امگا- 3 مانند ماهی ، روغن زیتون و گردو در برنامه غذایی روزانه
* استفاده از میوه و سبزی تازه
* حذف غذاهای سرخ شده
* محدودیت مصرف فرآوردههای لبنی
* حذف كاكائو، شكلاتهای حاوی قهوه ونسكافه، نوشابههای رنگی، چیپس و پفك
* نوشیدن آب به اندازه کافی.
دیدگاه خود را بنویسید