اگه کودکت زیاد حرف میزنه این هشدار  رو جدی بگیر

اگه کودک با دیدن چیزهای جدید شروع به پرحرفی میکنه یعنی حس کنجکاوی بالایی داره
اگه بعد از به دنیا اومدن خواهر یا برادرش پرحرف شده
بهشون حسادت می کنه
اگه پرحرفی وقتی که مهمون دارید یا با تلفن صحبت میکنید شروع میشه کمبود توجه داره


اگه کودکتون  شبها موقع  خواب پرحرفی میکنه احتمالا از چیزی می‌ترسه


اگه کودکتون موقعی که بی حوصله هستید یا با همسرتون دعواتون شده برحرفی میکنه یعنی دچار اضطراب شده


پرحرفی نشانه مهارت کلامی بالای فرزندتان است اما مهمه  که در چه  مواقعی پر حرفی می کنه

چند توصیه به والدین کودکان پرحرف

 برای کودک وقت بگذارید

پدر و مادرها و یا پرستاران کودک باید توجه داشته باشند که روزانه به مدت یک ساعت، زمانی را به کودک اختصاص بدهند و در آن زمان، کودک را در انتخاب نوع بازی یا سرگرمی دلخواهش آزاد بگذارند، با هم کتاب بخوانند ، نقاشی کنند ، بازی کنند، کارتون ببینند یا به پارک بروند.

 فراهم کردن فرصتی برای بروز خلاقیت کودکان طی بازی های روزانه 

اختصاص دادن ساعتی از روز به کودک، نه تنها باعث جلب توجه کودک می شود، بلکه نیاز او برای بروز کنجکاوی از طریق بازی، نقاشی و قصه گویی مرتفع می شود. این زمان کمک می کند تا کودک از لحاظ عاطفی به والدین اش نزدیک تر و از نظر شناختی غنی تر شود و در رشد خلاقیت و تکامل اجتماعی او بسیار موثر خواهد بود. 

نتیجه بررسی های روان شناسان و تجربیات شخصی بیشتر والدین نشان داده است که انگیزه برای صحبت کردن زیاد کودکان با هدف جلب توجه آنها به حداقل رسیده است؛ با اختصاص این زمان ، فرصتی فراهم میشود تا به بسیاری از سوالهای کودک، پاسخ های منطبق با سطح درک او داده شود. 

سرگرم کردن کودک پرحرف 

کودک خود را به رفتارهای مبتکرانه تشویق کنید.برای این منظور می توانید او را در کلاس های ورزش های فکری از قبیل شطرنج و بازی های فکری ثبت نام کنید. شرکت در این کلاس ها مهارت های فکری مثل تمرکز، دقت، خلاقیت و موقعیت شناسی برای صحبت کردن در کودکان را تقویت می کند. 

برنامه ریزی درست 

شما می توانید در طول روز زمان های مشخصی را برای گوش کردن به صحبت های کودکتان اختصاص دهید. در این زمان ها فقط به کودک خود گوش داده و مشغول کار دیگری نباشید. ارتباط چشمی شما تاثیر زیادی در ارضای حس درک شدن و توجه طلبی او دارد. به حرفهای او واکنش نشان دهید تا بداند به حرف هایش گوش می دهید. بعد از مدتی مشاهده خواهید کرد که پرحرفی کودکتان کمتر شده و شکل منظم تری دارد. 

البته مشخص کردن تایم های ثابت برای صحبت کردن با کودک به این معنا نیست که در زمان های دیگر با کودکتان حرف نزنید.

چه کارهایی نباید کرد

برای مقابله با پر حرفی کودکان از توبیخ، تنبیه بدنی، سرزنش پرهیز کنید. تقویت رفتارهای مثبت مانند سنجیده سخن گفتن ، به موقع حرف زدن، رعایت نوبت هنگام صحبت کردن از روش های مهم برای اصلاح پرحرفی است